it wiid it wiid it wiid it wiid Aanbiedingen it wiid boeken it wiid

Activiteitsplanner -Detailweergave-

Titel Snertsjouwtocht over de heide van Bakkeveen
Begin 20 Januari 2018 Zaterdag   10:00
Einde 20 Januari 2018 Zaterdag   14:00
Plaats Natuurgebied het Mandefjild
Omschrijving Vind jij anderhalf uur veel te kort voor een wandeling en ben jij in het bezit van een goede conditie? Kom dan genieten van onze sjouwtocht over de heide in natuurgebied het Mandefjild. Deze tocht is net iets langer dan een normale wandeltocht én we sluiten gezellig af met een heerlijke kom snert. Wat wil een mens nog meer?

Het Mandefjild is erg geliefd onder wandelaars. Dit mooie natuurgebied ligt op de grens van Fryslân en Drenthe en kent verschillende landschapstypen, waardoor er ook een grote variatie aan planten en dieren leeft. Naast de planten en dieren die op natuurlijke wijze in het gebied zijn gekomen, hebben wij ook enkele bewoners naar het terrein gebracht. Zo leven er Drentse heideschapen die de heide beheren. Zij hebben hun eigen schaapskooi gekregen om de nacht in door te brengen. Grote kans dat we deze workaholics tegenkomen tijdens onze wandeling.

De sjouwtocht wordt begeleid door onze enthousiaste natuurgids, die je met alle liefde meer vertelt over het Mandefjild en de dieren die hier leven. Stel gerust ook vragen!

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via onderstaand formulier of 0512-381448.

Schrijf je hier in!

Prijs voor leden € 2.00
Prijs voor niet leden € 6.00