it wiid it wiid it wiid it wiid Aanbiedingen it wiid boeken it wiid

Slechtweer activiteiten in Earnewâld:

Vlakbij Bungalowpark It Wiid is er een Escaperoom en een VR-room. De escaperoom heeft een Fries thema: het speelt zich af op een skûtsje. De inleiding wordt verteld door Klaas Jansma de alom bekende Friese verslagever van de SKS skûtsjesilen wedstrijden. Een prachtig decor en veel originele puzzels. Lukt het jullie om binnen een uur het verborgen kind te redden? Prijs € 15,00 p.p. Kijk voor meer info op: Escaperoom De Twirre.

De VR-room is een nieuw fenomeen waarmee je virtual Reality kunt ervaren. Door middel van een VR-bril stap je in een schijnbaar echte wereld. Er zijn 4 verschillende ervaringen die je meemaakt, bijvoorbeeld een overweldigende onderwaterervaring en/of een belevenis in een achtbaan waarbij je je longen uit je lijf schreeuwt. Prijs € 12,50 p.p. Kijk voor meer info op: VR Room De Twirre.

Originele afbeelding
  Druk artikel af Verstuur artikel


Hieronder ziet u de plattegrond van Bungalowpark It Wiid. Door horizontaal en verticaal scrollen ziet u het hele gebied.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Geniet van een luxe bungalow met sloep, die direct bij aankomst op het park al helemaal gereed ligt, wij hebben een ruime keuze uit sloepen-boten. Uw vakantie begint al bij aankomst. Boek uw bungalow met sloep, sportieve toerboot en/of buitenspa.

Bij de bungalows van het type Fisker Wellness de Luxe (6 persoons) is het gebruik van een luxe motorsloep of dieselsloep (of speciaal voor de visliefhebbers) trendy sloep inbegrepen. Onderaan deze pagina vindt u de Vaar Bewaarkaart als hulpmiddel. Ook hebben deze woningen wellness voorzieningen o.a. Finse sauna en zonnehemel.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Bungalowpark It Wiid is gebouwd op 6 eilanden die zich als de vingers van een hand uitstrekken in het water. Door deze opzet en de royale tuinen van de bungalows heeft u volop privacy en geniet u van de rust en ruimte van Friesland.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Hoe vindt u Bungalowpark It Wiid?

Originele afbeeldingWij verzorgen de sleuteluitgifte vanuit ons “Clubhuis” aan de koaidijk. Vanaf de A7 afrit nr. 30a richting Leeuwarden via de N31. Bij de afrit Garyp/Earnewâld volgt u de borden richting Earnewâld. De rijrichting naar Bungalowpark It Wiid is bewegwijzerd. Aan het begin van de koaidijk vindt u ons clubhuis aan de rechterzijde op het parkeerterrein van de dagrecreatie.


Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude (Earnewâld)

Telefoon gastenservice : +31 (0)6 43 161617 of +31 (0)511-539831

Originele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeeldingOriginele afbeelding

Voor alle duidelijkheid: onze receptie is niet bij de camping
Telefoon reserveringen: (ook voor uw vragen over reeds gemaakte reserveringen)
E-mail: info@bungalowparkitwiid.nl


Grotere kaart weergeven
  Druk artikel af Verstuur artikel