it wiid it wiid it wiid it wiid Aanbiedingen it wiid boeken it wiid
Originele afbeeldingVrijstaande bungalow met nieuwe stoere inrichting in nautische stijl met grote tuin. Het huis ligt op de punt van een schiereiland. Fraai gelegen, midden in het park. Opp.ca. 110 m².
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp bungalowpark It Wiid te Earnewâld staat een zeer speciaal ingerichte vakantiebungalow voor 8 personen: het zeilhuis. De trapleuning is een peddel, de lamp is een giek, er hangt een vaarboom als gordijnrail en er staat een skûtsjeszwaard als tafel. De sfeer in het huisje straalt de maritieme sfeer uit van zeilen en varen, van boten en schippers.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding8-persoons: opp. ca. 100 m² met eigen royale aanlegsteiger aan vaart, uitstekende zonligging. Vrijstaande bungalow met verzorgde inrichting. Begane grond, woon-/eetkamer met comfortabel meubilair en grote eettafel.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding8-persoons. opp. ca. 100 m2. Vrijstaand. Begane grond: woonkamer met sfeervolle, eigentijdse inrichting in lichte naturel tinten met grijs eiken laminaatvloer, whitewash meubels en leren banken, flatscreen TV en dvd speler, Tele 2 via digitenne, stereoset.
  Druk artikel af Verstuur artikel