it wiid it wiid it wiid it wiid Aanbiedingen it wiid boeken it wiid
(1) 2 3 »
In een 4-persoons bungalow Wente Comfort verbleven. Tips: Fijn om mooie fietstochten te maken of een stevige wandeling, omgeving is mooi. Echt puur natuur.

P.A. van Oosten
  Druk artikel af Verstuur artikel

4/5-persoons bungalow Wald Budget. Tips: Maak gebruik van de vaarexcursie. Is ons goed bevallen en komt op plekken waar je alleen per boot kunt komen! Hou je van fietsen, dan is de "8 van Grou" een aanrader incl. diverse pontjes.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Beste mevr Landman,
Eindelijk kan ik u bedanken voor het mooie huis dat u voor ons had gereserveerd. Mijn vrienden uit Amerika hebben genoten. Zelf ben ik er niet bij geweest (ziekenhuisbezoek) maar mijn vrouw heeft met onze vrienden van alles ondernomen.

Ik moet het zelf dan maar een keer overdoen volgend jaar. Het huis was grandioos, nogmaals bedankt!

F.J. Brust
  Druk artikel af Verstuur artikel

Wij willen jullie hartelijk danken voor de hele fijne week die wij hebben mogen doorbrengen op jullie vakantiepark. Ik heb al zoveel reclame gemaakt…ik denk dat jullie volgend jaar vol gaan zitten. Ik krijg ook hele positieve reacties op mijn blog: https://zummies.blogspot.be/

Met vriendelijke groeten en zeker tot ziens!
Inge Van Zummeren
  Druk artikel af Verstuur artikel

Afgelopen week zijn wij voor de 3e keer met 9 personen (waarvan 5 mensen met een verstandelijke beperking) op het park It Wiid geweest. Hier hebben wij in een leuk huisje gezeten met een mooie ruime sloep en een jacuzzi in de tuin. Ondanks het wat mindere weer was ook dit verblijf weer een succes. Het park is ruim en rustig, met de boot letterlijk in je achtertuin vaar je na een goede instructie zo het meer op. In plaats van boodschappen met de auto te doen, dit lekker met de boot gedaan. Verder is het recent geopende restaurant 't Skûthûs leuk om een hapje te eten. Gezellige en vriendelijke bediening.

Onno
  Druk artikel af Verstuur artikel

De bungalow was schoon, fris en zeer compleet. We hadden het gehele weekend een paar fietsen tot onze beschikking een mooie sloep en een eigen jacuzzi in de tuin. Voor de vrijdag extra fietsen ingehuurd bij Hollema boot- en fietsverhuur (gastvriendelijke mensen), en toen een deel van "De 8 van Grou" pontjesroute gefietst. Zaterdagochtend met de sloep al varend een goed verzorgde lunchmand opgehaald bij De COOP in Earnewâld en vervolgens een prachtige tocht gemaakt door De Alde Feanen, Grou etc. en onderweg nog een boogschietactiviteit bij De Wartenster gedaan. Zondag rustig opgestart met vers gebakken broodjes van De COOP en vervolgens tassen gepakt en nog een waterskiactiviteit bij Sneek gedaan. Dichtbij huis kan het ook prachtig zijn, we hebben genoten en komen zeker weer terug!

Froulju
  Druk artikel af Verstuur artikel

Alles was perfect! Het was makkelijk te boeken, overzichtelijk. We kregen alles keurig op tijd en gemaild. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de bungalow voldoet aan alle verwachtingen. Netjes ingericht en alles is aanwezig. We kregen zelfs een welkomstpakket voor de hondjes. Receptie altijd bereikbaar en zeer vriendelijk. We raden dit bungalowpark zeker aan!
  Druk artikel af Verstuur artikel

We werden zeer vriendelijk ontvangen met vers gemaakte oliebollen. Huisje was netjes schoon. Informatie over park en omgeving uitstekend.
Tips: Eten bij de Buitenplaats was erg geslaagd. Een lekkere nieuwjaarsbrunch met zeer vriendelijke gastvrouw en gastheren.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Mooie accommodatie op prachtige locatie aan het grote water en grote steden zijn goed bereikbaar.
  Druk artikel af Verstuur artikel

We zijn in de kerstvakantie geweest met onze ouders, kinderen, kleinkinderen en 2 hondjes. Het was fantastisch, alles voldoet aan de verwachtingen. Zeer vriendelijke ontvangst. De bungalows zijn ruim opgezet (14-persoons) en alles was aanwezig. Heerlijke bedden, grote leefkeuken, gezellige woonkamer, twee badkamers waarvan 1 met sauna. De jacuzzi was al helemaal verwarmd toen we aankwamen. De bungalow was zeer schoon bij aankomst, we kregen zelfs een welkomstpakket voor de hondjes, erg attent. Er zijn 2 tv's aanwezig, een Wii, spellen, er is aan alles gedacht. Veilig gevoel op het park en de omgeving is erg mooi om te wandelen. Drachten en Leeuwarden zijn dicht in de buurt en leuk om te bezoeken. We gaan zeker nog een keer terug in de zomer omdat je dan met een sloep kunt varen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Tips: Erg leuk is het pontje dat je naar Eernewoude brengt waar je prima kunt eten en drinken en genieten van de bezigheden op het water. Jammer dat het door de week maar tot 18.00 uur vaart.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Mooie wandelroutes. Mineralen en kristalmuseum in Grou, was leuk voor de kinderen. Duinen Zathe is ook leuk voor jongere kinderen en niet zo ver.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Dit was onze eerste keer dat we via Micazu een bungalow hebben geboekt. Wat een gemak en vooral wat een vriendelijkheid! Het bleek bij het boeken zelfs mogelijk om niet op de maandag (de verjaardag van K), maar op de dinsdag te kunnen vertrekken! Nogmaals bedankt hiervoor.
Verder bij aankomst op parc Emslandermeer: wat een gastvrije en vriendelijke ontvangst van de gastenservice Vlagtwedde (Alie Mulder). Persoonlijke uitleg over de bungalow met al zijn gemakken. Op mijn verjaardag werden we ook nog eens verrast met een fles wijn en een felicitatiekaart.
We hebben alle dagen genoten van de jacuzzi, ook de waterfiets is volop gebruikt.
Wat ook nog vermeldenswaardig is: de bedden slapen prima!
We hebben genoten dit (lange) weekend, dankjewel Marjo (en familie) van Essen.

H en K met het gezin.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Een week van de gastvrijheid mogen genieten. De bungalow was zeer compleet en erg huiselijk ingericht. Van kookboeken tot allerhande boeken en kaarten m.b.t. de watersport waren aanwezig. Zeer vriendelijke medewerkers die service hoog in het vaandel hebben staan. Keurig verzorgd en goed onderhouden park waar wij graag nog eens terug zullen komen.

A. Wijnands
  Druk artikel af Verstuur artikel

Via deze mail wil ik jullie bedanken voor de bijdrage die jullie hebben geleverd aan ons zeer geslaagde weekend in It Wiid. Alles was perfect geregeld, de villa was picobello in orde, bedden opgedekt, boodschappen gedaan en koud gezet, de broodjesservice en jullie waren dag en nacht bereikbaar om aan onze wensen tegemoet te komen. Heerlijk om deze gastvrijheid te mogen ervaren en volledig te worden 'ontzorgd', voor een groep mannen niet onbelangrijk. De boot en de aanbevolen vaarroute was ook een groot succes. Al met al een en al lof voor jullie team, daar kunnen andere organisaties nog wat van leren. Ga zo door en jullie zullen veel klanten en groepen zoals wij een perfect verblijf bezorgen in It Wiid. Nogmaals hartelijk bedankt.

A. Nuiten
  Druk artikel af Verstuur artikel

(1) 2 3 »