it wiid it wiid it wiid it wiid Aanbiedingen it wiid boeken it wiid
Gastenservice > Ontdek Alde Feanen pakket
Ontdek Alde Feanen pakket
Originele afbeeldingOntdek Nationaal Park De Alde Feanen vanuit Bungalowpark It Wiid. Al onze gasten krijgen een gratis meeneemexemplaar met informatie over wandelen, fietsen, varen en evenementen. Nationaal Park De Alde Feanen is een prachtig laagveengebied met een grote afwisseling in landschapstypen. Om De Alde Feanen tijdens uw verblijf optimaal te beleven kunt u alvast het pakket “Ontdek Nationaal Park De Alde Feanen” bestellen.
De informatie zit in een linnen tas van Nationaal Park De Alde Feanen en bevat voor onze jongste gasten een kids-Gea magazine, verder uitnodigende informatie in de complete brochure en flyer van het bezoekerscentrum.

Tevens bieden we u een overzichtelijke toeristische kaart om het gebied te verkennen, een flyer van het bezoekerscentrum, een fietsroute en een wandel- en kanoroute, deze laten u de mooiste plekjes van het gebied zien. Langs de routes komt u verschillende vogelkijkhutten tegen, in uw verblijf vindt u een verrekijker om de bijzondere bewoners van De Alde Feanen te bewonderen.
Verkoopprijs € 9.95.

Let op! Als u het “Ontdek Nationaal Park De Alde Feanen “ pakket van te voren boekt, ligt het bij aankomst klaar in uw woning. Daarna kan dit telefonisch of bij aankomst bij uw gastenservice besteld worden. Telefoonnummer 0031 (0)6-43161617.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere items in deze categorie
Ontdek Alde Feanen pakket
Heerlijk ontbijten met vers bezorgde broodjes!
Barbecue- en gourmetpakket bestellen?
Voordelig OV-ticket naar NP De Alde Feanen
Avonturenpad, speciaal voor kinderen
Op stap tijdens uw verblijf
Gratis kaartjes Bezoekerscentrum NP De Alde Feanen
Kanovaren Earnewâld, "Roepend Riet"
Honden ook welkom!
Leuke uitstapjes rondom It Wiid
Vaarroutes in de omgeving
Verhuur elektrische auto
Feestje of iets te vieren tijdens uw vakantie?