it wiid it wiid it wiid it wiid Aanbiedingen it wiid boeken it wiid
Algemeen > Overzicht en prijsopbouw alle typen bungalows
Overzicht en prijsopbouw alle typen bungalows
De bungalows op It Wiid staan garant voor een heerlijke vakantie aan het water. Alle bungalows beschikken over een ruime tuin met veel privacy. Daarnaast zijn bijna alle bungalows direct aan het water gelegen en hebben een eigen aanlegplaats. Enkele bungalows hebben een privé-insteekhaven. Dit biedt u de mogelijkheid uw eigen boot mee te nemen of te huren en vanuit uw tuin alle Friese wateren/meren te verkennen (diepgang 0,8 m en max. breedte 2 m).
De ruime bungalows zijn opgetrokken in authentieke Friese stijl en voorzien van alle hedendaagse comfort. Een aantal bungalows beschikt over wellnessfaciliteiten. Ook zijn er bungalows inclusief luxe sloep of toer-visboot beschikbaar.

Voor de prijzen kunt u in het onderstaande categorieënoverzicht op de diverse bungalows klikken. De prijzen lopen op naarmate een bungalow luxer is uitgevoerd of is ingericht voor meer personen.


Wij bieden u zes categorieën aan:Comfort


De comfort-bungalows beschikken over een moderne, comfortabele inrichting, flatscreen tv, DVD-speler, stereo-set open keuken met afwasmachine, combi-magnetron en senseo-apparaat. De slaapkamers op de verdieping beschikken over boxspringbedden, verduisterings-rolgordijnen en rolhorren.
* 4/5-persoons Bungalow Wald Budget
* 4-persoons Wente-bungalow Comfort
* 4/5-persoons Wald-bungalow Comfort
* 4/6-persoons Altyd Bûten Comfort
* 6-persoons Wetter-bungalow Comfort
* 3+3-persoons (tot 2 jr) Baby & Peuterbungalow Comfort
* 8-persoons Wiid-bungalow Comfort
* 10-persoons Hiem-bungalow Comfort
* 8-persoons Sile bungalow Comfort

Wellness Comfort


De Wellness Comfort bungalows beschikken een infraroodsauna en zonnebank of zonnehemel, een comfortable inrichting, flatscreen tv, DVD-speler open keuken met afwasmachine, combi-magnetron en senseo-apparaat. De slaapkamers op de verdieping beschikken over boxspringbedden, verduisteringsrolgordijnen en rolhorren.
* 4/5 persoons Wald-bungalow Wellness Comfort
* 6-persoons Wetter-bungalow Wellness Comfort
* 8 persoons Wiid-bungalow Wellness Comfort

Wellness de Luxe


Luxe genieten? Dan zijn de Wellness de Luxe bungalows echt iets voor u. De bungalows zijn voorzien van een moderne keuken met afwasmachine en combi-magnetron, voorzien van luxe uitrusting zoals Jamie Oliver pannen. Op de eerste verdieping vindt u een Finse ovensauna en zonnebank of zonnehemel.
* 4-persoons Bled-bungalow Wellness de Luxe
* 4/6-persoons Altyd Bûten Wellness de Luxe
* 6-persoons Skip-bungalow Wellness de Luxe
* 6-persoons Wille-bungalow Wellness de Luxe Sport & Adventure
* 8-persoons Wyn-bungalow Wellness de Luxe
* 10-persoons Hiem-bungalow Wellness de Luxe


Wellness de Luxe VIP


Super de Luxe. Dat zijn de Wellness de Luxe VIP bungalows. De bungalows zijn voorzien van een moderne keuken met afwasmachine en combi-magnetron, voorzien van luxe uitrusting zoals Jamie Oliver pannen. Op de eerste verdieping vindt u een Finse ovensauna en zonnebank of zonnehemel. Deze bungalows hebben als extra een buitenspa/jacuzzi.

* 4-persoons bungalow Bled Wellness de Luxe VIP
* 6-persoons bungalow Tobke Wellness de Luxe VIP
* 6-persoons Fisker Wellness de Luxe VIP
* 16-persoons bungalow Super Grand Sechtjin XL de luxe VIP

10+2 (tot 12 jaar)-persoons Wellness de Luxe


Super de Luxe net als de Wellness de Luxe VIP bungalows. De bungalows zijn voorzien van een moderne keuken met afwasmachine en combi-magnetron, voorzien van luxe uitrusting zoals Jamie Oliver pannen. Op de eerste verdieping vindt u een Finse ovensauna en zonnebank of zonnehemel. Deze bungalows hebben als extra naast de 2 slaapkamers op de verdieping en twee luxe bedstedes een slaapzolder/entresol voor 2 kinderen tot 12 jaar in één van de slaapkamers.

* 10+2-persoons bungalow Super Grand Fisker Wellness de Luxe met tendersloep Waterspoor 707
* 10+2-persoons bungalow Hiem Wellness de Luxe VIP
* 10+2-persoons (tot 12 jaar) bungalow Grand Altyd Bûten Wellness de Luxe


Nautique (incl. luxe electrische óf dieselsloep óf met trendy sloep) en wellnessfaciliteiten in de bungalow


Het waterrijke natuurgebied De Alde Feanen, waar Bungalowpark It Wiid aan grenst, laat zich het allerbeste ontdekken per boot. In de tuin van uw bungalow ligt een elektrische of dieselsloep, die zich zeer eenvoudig laat bedienen. Iedereen kan hier mee prachtige korte of langere vaartochten maken, in voorjaar, zomer en najaar. Ook hebben wij de beschikking over een luxe toer- en visboot welke compleet is uitgerust voor het vissen. De bungalows zijn uitgerust met Finse sauna of luxe infrarood sauna.
* 6 persoons Fisker-bungalow Wellness de Luxe met luxe dieselsloep
* 6-persoons Walfisk Wellness Comfort met sportieve toerboot
* 8 persoons Grand Fisker-bungalow Wellness de Luxe VIP met super de luxe Maril dieselsloep
* 16-persoons bungalow Super Grand Sechtjin XL de luxe VIP met nieuwe 12-persoons sloep

Heeft u specifieke wensen dan helpen wij u graag. Wanneer u een boot wilt meenemen, meldt u dit dan bij reservering zodat wij een passende bungalow voor u kunnen selecteren.
De bungalows op Bungalowpark It Wiid zijn van particuliere eigenaren, de inrichting of indeling kan hierdoor afwijken van de getoonde foto's of omschrijvingen.


  Druk artikel af Verstuur artikel

Andere items in deze categorie
Volg ons op Twitter!
Algemene Voorwaarden
Overzicht en prijsopbouw alle typen bungalows