natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat: 038-3856300 | |

Rugzakroutes

Rugzakroute

Zelf de weg vinden in De Alde Feanen één van de grootste moerasgebieden van Noordwest Europa of speuren naar Schotse Hooglanders in het Ketliker Skar. It Fryske Gea heeft in twee natuurgebieden rugzakroutes uitgezet. Hierbij speuren de kinderen het gebied af naar routepaaltjes en voeren daar opdrachten uit zoals waterbeestjes vangen, roofvogels spotten, spoorzoeken of het weer voorspellen.

Rugzakroutes

… zijn voor verschillende leeftijden en erg leuk als kinderfeestje!. Onder begeleiding van een ouder of leerkracht wordt onderzoek gedaan naar de natuur en de dieren die er leven. Dit doen we aan de hand van doe-opdrachten. De kinderen krijgen een rugzak vol interessant onderzoeksmateriaal mee, zoals een opdrachtenboekje, routekaart, schepnet en/of verrekijker. Afhankelijk van de route wordt er bij afloop een coole oorkonde uitgereikt!

Interesse?

In Nationaal Park De Alde Feanen hoef je niet te reserveren. Bij de balie helpen we je graag verder tijdens de openingstijden van ons bezoekerscentra. Voor de rugzakroute in het Ketliker Skar, bel of mail medewerker Elza Nijboer.

Prijs per kind: leden en onderwijs € 2 ,- en niet-leden: € 2,50,-

Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier