Skip to main content
natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat: 038-3856300 | | |

Nieuws

BOEK NU VOOR DE HERFST (VAKANTIE) MET TOT WEL 40% KORTING!

Ontsnap aan de herfststress in een luxe bungalow omringd door prachtige herfstkleuren. Geniet van wellnessfaciliteiten, buitenactiviteiten en quality time met familie en vrienden. Culinaire hoogstandjes en sfeervolle avonden bij de open haard maken deze herfstvakantie onvergetelijk. Boek nu voor een perfect uitje met dierbaren.

Kijk snel bij Zoek en boek

KOM LEKKER NA ZOMEREN, TOT WEL 40% KORTING!

Nog even lekker genieten van de Indian Summer. Nog even lekker er op uit. Nog enkele bungalows beschikbaar tot wel 20 personen. Kom genieten van de rust en de natuur op ons park en in de prachtige natuur in Friesland. Of geniet van de Welness mogelijkheden die onze bunaglows bieden. Boek nu met kortingen tot wel 40%.

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Boek met een korting tot 40%!

De zomervakantie staat weer voor de deur! Kom lekker varen op de Friese meren!. Boek nu voor de zomervakantie tot 40% korting. En geniet van de zomervakantie in eigen land, ook nog enkele grote luxe bungalows tot 20 personen beschikbaar.

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Boek met een korting tot 40%!

Boek nu voor Juni en tot medio Juli en ga even lekker genieten van de rust & ruimte voordat de schoolvakanties beginnen. Profiteer dan ook van de korting tot 40%! Tip: even lekker varen met sloep of boot op het water en bubbelen in de buitenspa? Kortom even helemaal tot rust komen in onze luxe bungalows? We verwelkomen jullie graag!

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Ben jij er ook bij op zondag 21 mei? Dan vieren we samen met It Fryske Gea onze open dag!

Op zondag 21 mei (van (12.00 tot 16.00) organiseert It Fryske Gea samen met Nationaal Park De Alde Feanen een open dag in en om het bezoekerscentrum in Eernewoude. Voor jong en oud is er dit weekend van alles te beleven. Voor volwassenen zijn er vaarexcursies en wandelroutes. En ook voor de kinderen is er genoeg te doen; speurtochten, rugzakroutes, bijenhotel maken, bodemdiertjes zoeken, zaadbommen maken of ga mee waterdiertjes vangen!

Meer weten? Klik hier voor meer informatie over de open dag

Pinksteren en hemelvaart, boek nu met korting!

Heerlijk genieten met een vakantie in eigen land, het kan bij bungalowpark It Wiid! Geniet van de waterrijke omgeving en de prachtige natuur. Er zijn nog enkele bungalows beschikbaar!

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Boek de meivakantie met een korting tot 30%!

Nog even lekker weg tijdens de meivakantie? Boek nu uw bungalow voor de meivakantie, en ontvang een korting tot wel 30%! Kom lekker varen en genieten van al onze luxe!

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Sloepen weer in het water!

Onze sloepen zijn weer in het water! Kom dus lekker genieten van de rust & de natuur op de Friese meren. Dit wil je niet missen!


Kijk snel bij zoek en boek. voor de nog beschikbare bungalows

11fountains

11fountains gaan weer aan

Vijf jaar geleden kregen elf sculpturen van internationale kunstenaars hun levensgrote vorm in elf Friese steden. Van De vleermuis in Bolsward tot De Oortwolk in Franeker. De kunstwerken verbeelden tradities, dromen, volksverhalen, en nemen sinds 2018 de geschiedenis mee de toekomst in.
Kletterdei is de dag dat de grootste beeldentuin van Europa weer aangaat. Vier Kletterdei met ons op zondagmiddag 19 maart op en rondom De Breedeplaats in Franeker. Het volledige programma is gratis en voor iedereen toegankelijk.

KOM GEZELLIG SAMEN DE PASEN VIEREN, BOEK NU MET KORTING!

Pasen = korting! Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij ons!

Kijk snel bij zoek en boek. voor de nog beschikbare bungalows

ISU WK AFSTANDEN

Van 2 tot en met 5 maart strijdt de internationale schaatstop in Thialf om de wereldtitels op de ISU WK Afstanden 2023. Wilt u uitgerust aan dit spektakel beginnen?

Kijk snel bij zoek en boek. voor de nog beschikbare bungalows

Boek nu voor de Krokus-voorjaarsvakantie!

Vakantie in eigen land, omringd door natuur en met alle luxe van dien! Tijdens de krokusvakantie van 2023 kan je op ons park heerlijk genieten. Ben je toe aan ontspanning en wil je genieten van onze wellness faciliteiten, een buitenspa en finse sauna?

Kijk snel bij zoek en boek.

Voorspoedig 2023!

Wij wensen iedereen prettige Kerstdagen en een voorspoedig 2023! Speciaal om het nieuwe jaar goed te kunnen beginnen, kunt u nu boeken met een vroegboekkorting TOT 20%! Let op, geldig tot 15 februari 2023.
Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Kerstbrunch of Diner bij Princenhof

Kom gezellig de Kerst vieren bij Princenhof in Eernewoude. Kies voor een lekkere brunch of kom gezellig tafelen bij het diner. Zie onderstaande linkjes voor de digitale menukaarten. Eetsmakelijk!

Bekijk hier de Kerstbrunch kaart.
Bekijk hier de Kerstdiner kaart.

tip: Boek een luxe bungalow voor kerst of oud en nieuw

Gezellig deze dagen doorbrengen met familie-vrienden in een mooie natuurlijke omgeving? Boek nu een bungalow tot 40% korting.

Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

Evenement: Programma Thialf 2022

18 november t/m 20 november 2022 ISU World Cup 2 Langebaan. 27 december t/m 28 december 2022 Daikin NK Allround & Sprint.
07 januari 2023 Marathon Cup 9.
07 januari 2023 NK Marathon Masters.
Overige:
08 januari 2023 Bokaal - Klaverblad Bokaal.
14 januari t/m 15 januari 2023 3e KNSB Cup A Kunstrijden - Klaverblad Bokaal!

Klik hier voor meer informatie

Wijnactie November - December

Heerlijk genieten van de natuur en rust op ons park m茅t een glas wijn van het befaamde Franse wijnhuis Louis Latour? Gewoon even bijkomen voordat de drukte van de feestdagen gaat starten? Voor de maanden november en december (met aankomst tot 19 december) krijgt u twee flessen heerlijke wijnen bij reservering van onze Wyn, Skip en Tobke bungalows!

Kijk hier voor de nog beschikbare bungalows.

Het wordt aankomend weekend prachtig vaarweer!

Komend weekend nog sloepvaren? Boek nu de laatste bungalows met een korting tot 60%!
Kijk snel bij last-minutes voor de nog beschikbare bungalows.

BOEK NU UW HERFSTVAKANTIE MET TOT MAAR LIEFST 40% KORTING

Boek nu voor de herfst(vakantie) om even lekker te genieten van de herfstkleuren, mooie wandelingen in de natuur of om er gewoon nog lekker even op uit te gaan. Op mooie dagen nog even lekker varen en bubbelen in de buitenspa? Boek nu met tot 40% korting!
Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Kom heerlijk uitrusten en genieten!

Geniet van de omgeving en de rust op ons park! Er zijn nog enkele bungalows beschikbaar voor de weekenden, midweek en week in de maand augustus. Even weg in september na alle drukte van de schoolvakanties? Boek dan nu alvast een luxe (wellness) bungalow voor de maand september! Geniet van de Indian Summer, lekker na-zomeren met nog heerlijke temperaturen! Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Wist je dat...

de E staat voor het skutsje van Eernewoude?

Bekijk hier de foto's van de wedstrijd Sk没tjesilen van dinsdag 2 augustus.

Boek nu uw luxe bungalow met sloep en buitenspa. Vanaf vrijdag 12 augustus zijn er nog diverse mogelijkheden voor een weekend, midweek en week. Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

sk没tsjesilen, zaterdag 30 juli met de start in Grou tot en met vrijdag 12 augustus

Mis dit mooie Friese spektakel niet en maakt van de gelegenheid gebruikt om de andere Friese steden-plaatsen te bezoeken.

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Boek nu voor de zomervakantie (juli-augustus) met korting!

Ga er lekker op uit in eigen land en bezoek onze mooie noordelijke provincie Friesland. Geniet van de rust-ruimte en natuur, kom lekker varen, fietsen of wandelen! Bij ons kunt u genieten van de luxe die onze bungalows te bieden hebben met o.a. buitenspa, boot, sloep en fietsen.

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Boek nu voor mei-juni en Pinksteren tot 35% korting!

Heerlijk ontspannen en genieten in mei-juni en Pinksteren? Het kan bij ons en ook nog eens met een korting tot 35%!

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Boek de meivakantie met een korting tot 25%!

Nog even lekker weg tijdens de meivakantie? Boek nu uw bungalow in de periode van 29 april tot 9 mei, en ontvang een korting tot wel 25%! Dit is trouwens ook een perfecte periode om eens lekker te varen!

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.
sk没tsje

Wij verwelkomen de lente!

Kom bij ons genieten van het mooie weer, vooral nu! Onze sloepen liggen weer in het water. Kom dus ook lekker varen en genieten op de Friese meren.

Nog op zoek naar een prachtige plek om te genieten van de lente? Kijk snel bij zoek en boek voor de actuele beschikbaarheid van onze luxe bungalows.

Kom gezellig samen de Pasen vieren!

Kom jij ook met de hele familie Pasen bij ons vieren? Hoe leuk is het om gezellig samen te genieten van het Paasontbijt, om vervolgens eieren te gaan zoeken of juist lekker op stap te gaan om te genieten van de Paasdagen!

Kijk snel bij zoek en boek voor de actuele beschikbaarheid

Vroegboekkorting verlengd tot 28 februari 2022: tot 20%

Laatste kans! De vroegboekkorting is verlengd tot 28 februari 2022! Profiteer dus nu nog van de nog beschikbare bungalows en geniet alvast van de voorpret. Mooi vooruitzicht toch? De vroegboekkorting is tot wel 20%!

We verwelkomen jullie ook graag in 2022 weer op ons mooie park

Boek nu voor de Krokus-voorjaarsvakantie!

Vakantie in eigen land, omringd door natuur en met alle luxe van dien! Tijdens de krokusvakantie van 2022 kan je op ons park heerlijk genieten. Ben je toe aan ontspanning en wil je genieten van onze wellness faciliteiten, een buitenspa en finse sauna?

Kijk snel bij zoek en boek.

Wij wensen jullie een gezond en voorspoedig 2022

Ook dit jaar verwelkomen wij jullie graag weer op ons mooie park. Een kleine tip, u kunt nog tot 31 januari 2022 gebruik maken van onze vroegboekkorting! 馃ぉ

Kijk snel bij Zoek en boek

Wij wensen jullie prettige feestdagen!

We verwelkomen jullie ook graag in 2022 weer op ons mooie park. Een kleine tip, u kunt nog tot 31 januari 2022 gebruik maken van onze vroegboekkorting! 馃ぉ

Kijk snel bij Zoek en boek

Vroegboekkorting tot 31 januari 2022: tot 20%

Boek nu uw bungalow in uw favoriete tijdsperiode. Profiteer nu van de nog beschikbare ruimte en en geniet alvast van de voorpret. Mooi vooruitzicht toch? De vroegboekkorting tot 31 januari 2022, is wel tot 20%!

We verwelkomen jullie ook graag in 2022 weer op ons mooie park

Ga er lekker op uit met korting!

De kerstvakantie en oud & nieuw staan weer voor de deur. Boek nu voor deze periode uw luxe bungalow met korting!

kijk hier voor de actuele beschikbaarheid.

Een uitgaanstip: Een schaatsbeleving op topniveau!

Deze winter (2021-2022) is het weer mogelijk om er op uit te gaan. Thialf biedt al meer dan 150 jaar pure schaatsbeleving op topsportniveau. Tijdens de grote schaatsevenementen voel je de bijzondere schaatssfeer in- en om het stadion.

nieuwsgierig? bekijk de evenementen hier.

Wijnactie voor Wyn en Skip

Bij een boeking-verblijf (in november) in het wellness type wyn en skip, luxe bungalow met finse sauna, krijgt u 2 heerlijke flessen wijn. Hoe fijn is dat? Kom dus lekker genieten bij Bungalowpark It Wiid.

kijk hier voor de actuele beschikbaarheid.

De herfst is begonnen, tijd voor vakantie!

We laten de nazomer weer achter ons en verwelkomen de kleurrijke herfst! Nog niet weggeweest of wil je juist nog een keer? Boek dan nu 1 van onze luxe bungalows!

kijk hier voor de actuele beschikbaarheid.

Wij verwelkomen weer 2 nieuwe Waterspoor 707 tendersloepen!

Deze week zijn er 2 nieuwe Waterspoor 707 tendersloepen door Prins Watersport afgeleverd. Mooi varen op de Friese meren met onze sloepen en genieten van de rust en ruimte? Het kan bij Bungalowpark It Wiid.

Wij zijn gek op het voorjaar!

Boek nu uw bungalow voor de maanden april en mei, en kom genieten van de rust en ruimte die Friesland te bieden heeft. Kies bijvoorbeeld eens voor een leuke wandeltocht of juist iets actievers zoals een fietstocht!

kijk hier voor de actuele beschikbaarheid.

Met Pasen is de start van het watersportseizoen!

Kom genieten van de rust en ruimte op het water in Friesland. Onze sloepen liggen weer helemaal gepoetst en vaarklaar in het water voor mooie vaartochten op de Friese Meren. Boek daarom nu uw bungalow bij Bungalowpark It Wiid.

Bekijk hier ons actuele aanbod.

Paasactie! Zoek de eieren en win!

Het is bijna Paasweekend en voor veel mensen is het traditie om leuke activiteiten te doen: brunchen of gezellig met de hele familie paaseitjes zoeken. Maar paaseieren zoeken is niet alleen leuk voor kinderen! Daarom hebben wij speciaal een digitale paaseieren speurtocht klaargezet! Klik hier onder om te lezen hoe u kunt deelnemen! Actie van 2 maart tot en met 31 maart 2021.

Pasen komt er weer aan, wees er snel bij!

Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij Bungalowpark It Wiid.

Bekijk hier ons actuele aanbod.

Boek nu voor de voorjaarsvakantie!

Vakantie in eigen land, omringd door natuur en met alle luxe van dien! Tijdens de krokusvakantie van 2021 kan je op ons park heerlijk genieten. Ben je toe aan ontspanning, een buitenspa en sauna?

Kijk snel bij zoek en boek.

Kerst en Oud & Nieuw, puur genieten bij bungalowpark it wiid

Boek nu voor kerst en oud & nieuw uw luxe bungalow! Kom gezellig met familie en/ of vrienden van deze sfeervolle tijd genieten.

Kijk snel bij Zoek en boek

Wijnactie verlengt tot en met 21 december!

Speciaal voor de koude maanden hebben wij een wijnactie! Bij een boeking-verblijf in het wellness type wyn en skip, luxe bungalow met finse sauna, krijgt u een gratis fles witte en rode wijn van het bekende wijnmerk Latour bij aankomst in de bungalow. Dat wordt extra genieten, deze actie loopt tot en met 21 december!

Kijk snel bij Zoek en boek

Herfstvakantie! Tijd om even lekker te ontspannen

En dat kan natuurlijk bij Bungalowpark It Wiid! Er zijn nog enkele bungalows beschikbaar! Ook voor grotere families.

Kijk snel bij Zoek en boek

Vroegboekkorting tot 15 februari 2021: tot 20%

Boek nu uw bungalow in uw favoriete tijdsperiode. Profiteer nu van de nog beschikbare ruimte en en geniet alvast van de voorpret. Mooi vooruitzicht toch? De vroegboekkorting tot 15 februari is wel tot 20%!

We verwelkomen u graag op ons mooie park.

Waterspoor

Ook de 2e Waterspoor 707 tendersloep is bij ons aangekomen!

De 2e Waterspoor 707 tendersloep is ook bij ons aangekomen! Ook deze Waterspoor 707 tendersloep is super-de-luxe met zonnebed, koelbox, boegschroef en nog meer! W

sk没tsje

De Waterspoor 707 tendersloep is eindelijk in gebruik genomen op Bungalowpark It Wiid!

Door de corona was er helaas wat vertraging opgelopen maar onze nieuwe aanwinst is nu echt klaar om de Friese wateren te bevaren! De Waterspoor 707 tendersloep is super-de-luxe met zonnebed, koelbox, boegschroef en nog meer!

sk没tsje

sk没tsjesilen op Erfgoedlijst, 2e weekend september minikampioenschap

sk没tsjesilen komt op de Erfgoedlijst. Het kampioenschap sk没tsjesilen was voorgedragen omdat het evenement 75 jaar bestaat. In het tweede weekend van september wordt een minikampioenschap georganiseerd om dit te vieren.

Maatregelen

Belangrijke informatie omtrent de maatregelen

De toiletten in het hoofdgebouw blijven tot 1 september gesloten. De toiletten bij de receptie-gastenservice gaan wel weer open.

Restaurant De Buitenplaats blijft voorlopig gesloten. Er komt een foodtruck van De Twirre, hier kan iedereen broodjes en drankjes bestellen en mogen deze ook nuttigen op het terras. Dineren kan helaas niet meer. In het dorp Eernewoude en directie omgeving zijn nog vele andere restaurants en ook met mooie terrassen aan het water.

De toiletten in het centrumgebouw blijven ook gesloten.

Alle bungalows in nederland raken vol, laatste kans!

Toch nog even weg tijdens de Pinksteren of in juni? Dit kan in 茅茅n van onze luxe comfortabele bungalows met buitenspa & sloep, vrijstaand in de prachtige natuur. Geniet nog snel van onze last-minutes deals want weg = weg! Er zijn nog enkele bungalows beschikbaar. Bekijk hier de last-minutes

Gezellig samen de Pasen vieren

Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij Bungalowpark It Wiid.

AquaZoo

AquaZoo Leeuwarden blikt terug op eerste vijf jaar na restart onder de Libema vlag - Pretwerk

Dierentuin AquaZoo viert vandaag zijn vijfjarig jubileum. Het is namelijk exact vijf jaar geleden dat het dierenpark bij Leeuwarden een doorstart maakte en als onderdeel van Lib茅ma een nieuwe kans kreeg.

Lees hier meer over de afgelopen 5 jaar van AquaZoo Leeuwarden

Even ontsnappen aan de carnavalsdrukte?

Februari staat weer in het teken van carnaval. Even liever weg tijdens deze drukte en genieten van alle rust, ruimte en de fantastische natuur? Kom heerlijk genieten bij bungalowpark It Wiid

Gif

Expositie - GIF

Oog in oog met levende giftige dieren

Het Natuurmuseum Frysl芒n in Leeuwarden verandert tijdens de tentoonstelling GIF in een echte dierentuin. Voor het eerst in de geschiedenis van het museum zijn er heel veel levende dieren te zien.

Zilveren Zoover Award voor It Wiid!

It Wiid behoort tot de best gewaardeerde accommodaties van het land. Met dank aan de vele reviews van onze gasten die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Genieten in de winter

Boek nu voor de winterperiode met korting. Lekker door de bossen wandelen en genieten van de winter en van een heerlijke luxe buitenspa.

Thialf

Wedstrijden in Thialf - nog kaarten te bestellen!

De komende maanden zijn er in Thialf Heerenveen diverse wedstrijden o.a. World Cup kwalificatie toernooi en de KPN Marathon Cup. Wilt u uitgerust aan dit spektakel beginnen?