natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat: 038-3856300 | |

Nieuws

Fijn en vertrouwd op vakantie in Corona tijd.

Wij doen er alles aan om uw comfortabel en veilig op vakantie te laten gaan, zo maken we in uw bungalow extra schoon o.a. alle contact zaken zoals deurkrukken, lichtknopjes e.d.
Indien gewenst kunt u ook contactloos aankomen, wij zorgen dan dat u zonder onze hostess-gastenservice direct kunt aankomen in uw bungalow. (graag aangeven bij boeking), uw sleutel hangt dan in de welkomstkluis bij onze gastenservice. Wij verwelkomen u graag op ons park ook in deze bijzondere tijd.

Boek nu voor de zomervakantie (juli-augustus) met korting!

Ga er lekker op uit in eigen land en bezoek onze mooie noordelijke provincie Friesland. Geniet van de rust-ruimte en natuur, kom lekker varen, fietsen of wandelen! Bij ons kunt u genieten van de luxe die onze bungalows te bieden hebben met o.a. buitenspa, boot, sloep en fietsen.

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Boek nu voor mei-juni en Pinksteren tot 35% korting!

Heerlijk ontspannen en genieten in mei-juni en Pinksteren? Het kan bij ons en ook nog eens met een korting tot 35%!

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.

Boek de meivakantie met een korting tot 25%!

Nog even lekker weg tijdens de meivakantie? Boek nu uw bungalow in de periode van 29 april tot 9 mei, en ontvang een korting tot wel 25%! Dit is trouwens ook een perfecte periode om eens lekker te varen!

Kijk snel bij Zoek en boek voor de nog beschikbare bungalows.
sk没tsje

Wij verwelkomen de lente!

Kom bij ons genieten van het mooie weer, vooral nu! Onze sloepen liggen weer in het water. Kom dus ook lekker varen en genieten op de Friese meren.

Nog op zoek naar een prachtige plek om te genieten van de lente? Kijk snel bij zoek en boek voor de actuele beschikbaarheid van onze luxe bungalows.

Kom gezellig samen de Pasen vieren!

Kom jij ook met de hele familie Pasen bij ons vieren? Hoe leuk is het om gezellig samen te genieten van het Paasontbijt, om vervolgens eieren te gaan zoeken of juist lekker op stap te gaan om te genieten van de Paasdagen!

Kijk snel bij zoek en boek voor de actuele beschikbaarheid

Vroegboekkorting verlengd tot 28 februari 2022: tot 20%

Laatste kans! De vroegboekkorting is verlengd tot 28 februari 2022! Profiteer dus nu nog van de nog beschikbare bungalows en geniet alvast van de voorpret. Mooi vooruitzicht toch? De vroegboekkorting is tot wel 20%!

We verwelkomen jullie ook graag in 2022 weer op ons mooie park

Boek nu voor de Krokus-voorjaarsvakantie!

Vakantie in eigen land, omringd door natuur en met alle luxe van dien! Tijdens de krokusvakantie van 2022 kan je op ons park heerlijk genieten. Ben je toe aan ontspanning en wil je genieten van onze wellness faciliteiten, een buitenspa en finse sauna?

Kijk snel bij zoek en boek.

Wij wensen jullie een gezond en voorspoedig 2022

Ook dit jaar verwelkomen wij jullie graag weer op ons mooie park. Een kleine tip, u kunt nog tot 31 januari 2022 gebruik maken van onze vroegboekkorting! 馃ぉ

Kijk snel bij Zoek en boek

Wij wensen jullie prettige feestdagen!

We verwelkomen jullie ook graag in 2022 weer op ons mooie park. Een kleine tip, u kunt nog tot 31 januari 2022 gebruik maken van onze vroegboekkorting! 馃ぉ

Kijk snel bij Zoek en boek

Vroegboekkorting tot 31 januari 2022: tot 20%

Boek nu uw bungalow in uw favoriete tijdsperiode. Profiteer nu van de nog beschikbare ruimte en en geniet alvast van de voorpret. Mooi vooruitzicht toch? De vroegboekkorting tot 31 januari 2022, is wel tot 20%!

We verwelkomen jullie ook graag in 2022 weer op ons mooie park

Ga er lekker op uit met korting!

De kerstvakantie en oud & nieuw staan weer voor de deur. Boek nu voor deze periode uw luxe bungalow met korting!

kijk hier voor de actuele beschikbaarheid.

Een uitgaanstip: Een schaatsbeleving op topniveau!

Deze winter (2021-2022) is het weer mogelijk om er op uit te gaan. Thialf biedt al meer dan 150 jaar pure schaatsbeleving op topsportniveau. Tijdens de grote schaatsevenementen voel je de bijzondere schaatssfeer in- en om het stadion.

nieuwsgierig? bekijk de evenementen hier.

Wijnactie voor Wyn en Skip

Bij een boeking-verblijf (in november) in het wellness type wyn en skip, luxe bungalow met finse sauna, krijgt u 2 heerlijke flessen wijn. Hoe fijn is dat? Kom dus lekker genieten bij Bungalowpark It Wiid.

kijk hier voor de actuele beschikbaarheid.

De herfst is begonnen, tijd voor vakantie!

We laten de nazomer weer achter ons en verwelkomen de kleurrijke herfst! Nog niet weggeweest of wil je juist nog een keer? Boek dan nu 1 van onze luxe bungalows!

kijk hier voor de actuele beschikbaarheid.

Wij verwelkomen weer 2 nieuwe Waterspoor 707 tendersloepen!

Deze week zijn er 2 nieuwe Waterspoor 707 tendersloepen door Prins Watersport afgeleverd. Mooi varen op de Friese meren met onze sloepen en genieten van de rust en ruimte? Het kan bij Bungalowpark It Wiid.

Wij zijn gek op het voorjaar!

Boek nu uw bungalow voor de maanden april en mei, en kom genieten van de rust en ruimte die Friesland te bieden heeft. Kies bijvoorbeeld eens voor een leuke wandeltocht of juist iets actievers zoals een fietstocht!

kijk hier voor de actuele beschikbaarheid.

Met Pasen is de start van het watersportseizoen!

Kom genieten van de rust en ruimte op het water in Friesland. Onze sloepen liggen weer helemaal gepoetst en vaarklaar in het water voor mooie vaartochten op de Friese Meren. Boek daarom nu uw bungalow bij Bungalowpark It Wiid.

Bekijk hier ons actuele aanbod.

Paasactie! Zoek de eieren en win!

Het is bijna Paasweekend en voor veel mensen is het traditie om leuke activiteiten te doen: brunchen of gezellig met de hele familie paaseitjes zoeken. Maar paaseieren zoeken is niet alleen leuk voor kinderen! Daarom hebben wij speciaal een digitale paaseieren speurtocht klaargezet! Klik hier onder om te lezen hoe u kunt deelnemen! Actie van 2 maart tot en met 31 maart 2021.

Pasen komt er weer aan, wees er snel bij!

Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij Bungalowpark It Wiid.

Bekijk hier ons actuele aanbod.

Boek nu voor de voorjaarsvakantie!

Vakantie in eigen land, omringd door natuur en met alle luxe van dien! Tijdens de krokusvakantie van 2021 kan je op ons park heerlijk genieten. Ben je toe aan ontspanning, een buitenspa en sauna?

Kijk snel bij zoek en boek.

Kerst en Oud & Nieuw, puur genieten bij bungalowpark it wiid

Boek nu voor kerst en oud & nieuw uw luxe bungalow! Kom gezellig met familie en/ of vrienden van deze sfeervolle tijd genieten.

Kijk snel bij Zoek en boek

Wijnactie verlengt tot en met 21 december!

Speciaal voor de koude maanden hebben wij een wijnactie! Bij een boeking-verblijf in het wellness type wyn en skip, luxe bungalow met finse sauna, krijgt u een gratis fles witte en rode wijn van het bekende wijnmerk Latour bij aankomst in de bungalow. Dat wordt extra genieten, deze actie loopt tot en met 21 december!

Kijk snel bij Zoek en boek

Herfstvakantie! Tijd om even lekker te ontspannen

En dat kan natuurlijk bij Bungalowpark It Wiid! Er zijn nog enkele bungalows beschikbaar! Ook voor grotere families.

Kijk snel bij Zoek en boek

Vroegboekkorting tot 15 februari 2021: tot 20%

Boek nu uw bungalow in uw favoriete tijdsperiode. Profiteer nu van de nog beschikbare ruimte en en geniet alvast van de voorpret. Mooi vooruitzicht toch? De vroegboekkorting tot 15 februari is wel tot 20%!

We verwelkomen u graag op ons mooie park.

Waterspoor

Ook de 2e Waterspoor 707 tendersloep is bij ons aangekomen!

De 2e Waterspoor 707 tendersloep is ook bij ons aangekomen! Ook deze Waterspoor 707 tendersloep is super-de-luxe met zonnebed, koelbox, boegschroef en nog meer! W

sk没tsje

De Waterspoor 707 tendersloep is eindelijk in gebruik genomen op Bungalowpark It Wiid!

Door de corona was er helaas wat vertraging opgelopen maar onze nieuwe aanwinst is nu echt klaar om de Friese wateren te bevaren! De Waterspoor 707 tendersloep is super-de-luxe met zonnebed, koelbox, boegschroef en nog meer!

sk没tsje

sk没tsjesilen op Erfgoedlijst, 2e weekend september minikampioenschap

sk没tsjesilen komt op de Erfgoedlijst. Het kampioenschap sk没tsjesilen was voorgedragen omdat het evenement 75 jaar bestaat. In het tweede weekend van september wordt een minikampioenschap georganiseerd om dit te vieren.

Maatregelen

Belangrijke informatie omtrent de maatregelen

De toiletten in het hoofdgebouw blijven tot 1 september gesloten. De toiletten bij de receptie-gastenservice gaan wel weer open.

Restaurant De Buitenplaats blijft voorlopig gesloten. Er komt een foodtruck van De Twirre, hier kan iedereen broodjes en drankjes bestellen en mogen deze ook nuttigen op het terras. Dineren kan helaas niet meer. In het dorp Eernewoude en directie omgeving zijn nog vele andere restaurants en ook met mooie terrassen aan het water.

De toiletten in het centrumgebouw blijven ook gesloten.

Alle bungalows in nederland raken vol, laatste kans!

Toch nog even weg tijdens de Pinksteren of in juni? Dit kan in 茅茅n van onze luxe comfortabele bungalows met buitenspa & sloep, vrijstaand in de prachtige natuur. Geniet nog snel van onze last-minutes deals want weg = weg! Er zijn nog enkele bungalows beschikbaar. Bekijk hier de last-minutes

Gezellig samen de Pasen vieren

Lekker met de hele familie eieren zoeken? Gezellig samenzijn en van het Paasontbijt genieten of lekker op stap met de Paasdagen? Het kan bij Bungalowpark It Wiid.

AquaZoo

AquaZoo Leeuwarden blikt terug op eerste vijf jaar na restart onder de Libema vlag - Pretwerk

Dierentuin AquaZoo viert vandaag zijn vijfjarig jubileum. Het is namelijk exact vijf jaar geleden dat het dierenpark bij Leeuwarden een doorstart maakte en als onderdeel van Lib茅ma een nieuwe kans kreeg.

Lees hier meer over de afgelopen 5 jaar van AquaZoo Leeuwarden

Even ontsnappen aan de carnavalsdrukte?

Februari staat weer in het teken van carnaval. Even liever weg tijdens deze drukte en genieten van alle rust, ruimte en de fantastische natuur? Kom heerlijk genieten bij bungalowpark It Wiid

Gif

Expositie - GIF

Oog in oog met levende giftige dieren

Het Natuurmuseum Frysl芒n in Leeuwarden verandert tijdens de tentoonstelling GIF in een echte dierentuin. Voor het eerst in de geschiedenis van het museum zijn er heel veel levende dieren te zien.

Zilveren Zoover Award voor It Wiid!

It Wiid behoort tot de best gewaardeerde accommodaties van het land. Met dank aan de vele reviews van onze gasten die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.

Genieten in de winter

Boek nu voor de winterperiode met korting. Lekker door de bossen wandelen en genieten van de winter en van een heerlijke luxe buitenspa.

Thialf

Wedstrijden in Thialf - nog kaarten te bestellen!

De komende maanden zijn er in Thialf Heerenveen diverse wedstrijden o.a. World Cup kwalificatie toernooi en de KPN Marathon Cup. Wilt u uitgerust aan dit spektakel beginnen?

Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier