Skip to main content
natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat: 038-3856300 | | |

Gastenservice

Gastenservice
Feestpakket

Feestje of iets te vieren tijdens uw vakantie?

Wij regelen uw feestpakket om de ultieme feestsfeer in uw bungalow te creëren. Ook een compleet verzorgde high tea is mogelijk.

Heerlijk ontbijten

Heerlijk ontbijten met vers bezorgde broodjes!

U kunt op Bungalowpark It Wiid dagelijks genieten van versgebakken en bezorgde broodjes. Heerlijk om zo de dag te beginnen!

BBQ pakketten

BBQ pakketten Supermerk Wester

Op It Wiid kunt u genieten van verschillende BBQ pakketten van Supermerk Wester!

Zomervakantie in de natuur!

Ontdek de natuur door mee te doen met één van onze excursies van 7 augustus t/m 3 september. Al onze excursies zijn onder begeleiding van een gids van It Fryske Gea. Vaarexcursies zijn op onze geruisloze zonneboot, De Blaustirns.

Op stap tijdens uw verblijf

Op stap tijdens uw verblijf

Als u bij ons op het park verblijft, wilt u waarschijnlijk ook graag iets van de omgeving zien. Het gebied NP De Alde Feanen leent zich uitstekend voor een uitstapje.

Honden ook welkom!

Honden ook welkom!

Een hond is een volwaardig deelnemer aan het reisgezelschap. Behalve een welkomstgeschenkje voor de hond of kat biedt het huis waar ook een huisdier is geboekt extra faciliteiten zoals een voerbakje. Gasten krijgen vervolgens een speciale folder van het Fryske Gea met de hondenuitlaatmogelijkheden in de Oude Venen. Hondenzwemvestjes in bruikleen en welkomstattentie voor uw hond of kat.

Leuke uitstapjes rondom It Wiid

Leuke uitstapjes rondom It Wiid

Komt u voor een verblijf op ons bungalowpark dan is er altijd wel wat te beleven in de omgeving. Voor zowel uzelf als de kinderen is er genoeg te ondernemen. We hebben voor u verschillende uitstapjes op een rijtje gezet.

Ontdek Alde Feanen pakket

Ontdek Alde Feanen pakket

Ontdek Nationaal Park De Alde Feanen vanuit Bungalowpark It Wiid. Al onze gasten krijgen een gratis meeneemexemplaar met informatie over wandelen, fietsen, varen en evenementen. Nationaal Park De Alde Feanen is een prachtig laagveengebied met een grote afwisseling in landschapstypen. Om De Alde Feanen tijdens uw verblijf optimaal te beleven kunt u alvast het pakket “Ontdek Nationaal Park De Alde Feanen” bestellen.

De informatie zit in een linnen tas van Nationaal Park De Alde Feanen en bevat voor onze jongste gasten een kids-Gea magazine, verder uitnodigende informatie in de complete brochure en flyer van het bezoekerscentrum.

Voordelig OV-ticket naar NP De Alde Feanen

Voordelig OV-ticket naar NP De Alde Feanen

Voordelig arrangement van Arriva en NP De Alde Feanen. Reis voor € 15 met de bussen van Arriva in Fryslân. Geldig voor één dag voor max. 2 personen en 3 kids t/m 11 jaar.

Avonturenpad

Avonturenpad, speciaal voor kinderen

Ga op avontuur in dit grootste moerasgebied van Fryslân. Met een rugzak vol onderzoeksmateriaal beleef je de wildernis. Leer kompas lezen, spoorzoeken, voedsel vinden, wild observeren, water zuiveren en meer.

Kanovaren Earnewâld Roepend Riet

Kanovaren Earnewâld, "Roepend Riet"

Bij Earnewald in Friesland ligt een mooi kano / kajakgebied. Direct achter het parkeerterrein ligt een steiger waar je langs It Wiid, naar het mooie natuurgebied de Alde Feanen kunt peddelen. Dit Nationaal Park bestaat afwisselend uit plassen en petgaten waar je prachtig kan varen, diverse petgaten zijn alleen voor kano/kajak toegankelijk.

Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.