Skip to main content
natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat: 038-3856300 | | |

Gast- en klantreacties

Puur natuur

In een 4-persoons bungalow Wente Comfort verbleven. Tips: Fijn om mooie fietstochten te maken of een stevige wandeling, omgeving is mooi. Echt puur natuur.
P.A. van Oosten

super verblijf in luxe bungalow

We hebben genoten op het park, mooi verzorgd en lekker rustig in deze tijd, veel gewandeld en ook kunnen fietsen in de omgeving. fantastische omgeving, veel vogels waaronder reigers in de tuin. Bungalow was mooi schoon en voorzien van moderne inrichting.
Jan

Compliment

Beste mevr Landman,
Eindelijk kan ik u bedanken voor het mooie huis dat u voor ons had gereserveerd. Mijn vrienden uit Amerika hebben genoten. Zelf ben ik er niet bij geweest (ziekenhuisbezoek) maar mijn vrouw heeft met onze vrienden van alles ondernomen.

Ik moet het zelf dan maar een keer overdoen volgend jaar. Het huis was grandioos, nogmaals bedankt!

F.J. Brust

Fijne week

Wij willen jullie hartelijk danken voor de hele fijne week die wij hebben mogen doorbrengen op jullie vakantiepark. Ik heb al zoveel reclame gemaakt…ik denk dat jullie volgend jaar vol gaan zitten. Ik krijg ook hele positieve reacties op mijn blog: https://zummies.blogspot.be/

Met vriendelijke groeten en zeker tot ziens!

Inge Van Zummeren

Voor 3e keer op It Wiid geweest

Afgelopen week zijn wij voor de 3e keer met 9 personen (waarvan 5 mensen met een verstandelijke beperking) op het park It Wiid geweest. Hier hebben wij in een leuk huisje gezeten met een mooie ruime sloep en een buitenspa in de tuin.

Ondanks het wat mindere weer was ook dit verblijf weer een succes. Het park is ruim en rustig, met de boot letterlijk in je achtertuin vaar je na een goede instructie zo het meer op. In plaats van boodschappen met de auto te doen, dit lekker met de boot gedaan. Verder is het recent geopende restaurant 't Skûthûs leuk om een hapje te eten.

Gezellige en vriendelijke bediening.

Onno

prachtig weekend gehad!

De bungalow was schoon, fris en zeer compleet. We hadden het gehele weekend een paar fietsen tot onze beschikking een mooie sloep en een eigen buitenspa in de tuin. Voor de vrijdag extra fietsen ingehuurd bij Hollema boot- en fietsverhuur (gastvriendelijke mensen), en toen een deel van "De 8 van Grou" pontjesroute gefietst. Zaterdagochtend met de sloep al varend een goed verzorgde lunchmand opgehaald bij De COOP in Earnewâld en vervolgens een prachtige tocht gemaakt door De Alde Feanen, Grou etc. en onderweg nog een boogschietactiviteit bij De Wartenster gedaan. Zondag rustig opgestart met vers gebakken broodjes van De COOP en vervolgens tassen gepakt en nog een waterskiactiviteit bij Sneek gedaan. Dichtbij huis kan het ook prachtig zijn, we hebben genoten en komen zeker weer terug!
Froulju

14-persoons bungalow

Bungalow Super Grand Fjirtjin Wellness de Luxe VIP met buitenspa

Alles was perfect! Het was makkelijk te boeken, overzichtelijk. We kregen alles keurig op tijd en gemaild. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de bungalow voldoet aan alle verwachtingen. Netjes ingericht en alles is aanwezig. We kregen zelfs een welkomstpakket voor de hondjes. Receptie altijd bereikbaar en zeer vriendelijk. We raden dit bungalowpark zeker aan!

Anoniem

4/5-persoons bungalow

Bungalow Wald Comfort

We werden zeer vriendelijk ontvangen met vers gemaakte oliebollen. Huisje was netjes schoon. Informatie over park en omgeving uitstekend.

Tips: Eten bij de Buitenplaats was erg geslaagd. Een lekkere nieuwjaarsbrunch met zeer vriendelijke gastvrouw en gastheren.

Anoniem

heerlijke week

Wij hebben heerlijke week gehad en de jongste heeft genoten van het varen (is zeiler) Malik was blij dat ie op de binnenwateren kon trainen...nieuw idee voor toekomst: iq foil events in friesland!

Hoveling

Verrassing

Wat een verrassing vanmiddag. Een prachtig, fleurig tulpenboeket naar aanleiding van ons verblijf op uw park. Niet nodig, maar wordt zeker meer dan gewaardeerd!

Fijn dat u onze terugkoppeling heeft opgepakt en een verblijf voor volgende gasten op deze manier nog aangenamer kunt maken.

Anoniem

Alweer thuis gekomen genieten we nog na van de mooie herinneringen die we dank zij jullie optimale service en een prachtig huis en omgeving, waar we het met elkaar nog lang over zullen hebben, kunnen we alleen maar zeggen dat we dank zij deze herinneringen nu al weer verlangen om terug te komen.

We hebben natuurlijk ook geboft met het weer en konden zo optimaal van de boottochtjes genieten. Jullie service om vooraf brood en barbecue te bestellen maakte het ook een stuk gemakkelijker en hebben we hier met volle teugen van genoten. Complimenten ook aan de slager en zijn collega de bakker alles prima gedaan. We kunnen niets anders dan dit ook aan onze vrienden en kennissen laten weten en aan de hand van de vele foto’s hopen we zo hun nieuwsgierigheid te prikkelen om ook eens bij jullie te boeken. We wensen jullie nog een mooie zomer toe en volle bezetting van het gehele park. Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer.

Anoniem
Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.