Skip to main content
natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat: 038-3856300 | | |

Boot- en fietsverhuur

Bootverhuur

Geniet van een luxe bungalow met sloep, die direct bij aankomst op het park al helemaal gereed ligt, wij hebben een ruime keuze uit sloepen-boten. Uw vakantie begint al bij aankomst. Boek uw bungalow met sloep, sportieve toerboot en/of buitenspa.

Bij de bungalows van het type Fisker Wellness de Luxe (6 persoons) is het gebruik van een luxe motorsloep of dieselsloep (of speciaal voor de visliefhebbers) trendy sloep inbegrepen. Onderaan deze pagina vindt u de Vaar Bewaarkaart als hulpmiddel. Ook hebben deze woningen wellness voorzieningen o.a. Finse sauna en zonnehemel. Voor alle onze sloepen geldt dat een vaarbewijs niet nodig is. De luxe dieselsloep en Waterspoor 707, Interboat 20 of Escape 750 horen bij het type Super Grand Fisker Wellness de luxe VIP met zwemspa-buitenspa, met fietsen, kano`s, kayak, wellnessvoorzieningen zoals Finse ovensauna.

De bungalow van het type Wellnes de luxe Wille Sport & Adventure, een specifiek huis gericht op een actieve vakantie, heeft de beschikking over een Whaly 385 toerboot met buitenboordmotor, een kinderzeilboot Optimist (tot 12 jaar) kano’s/kayak, 2 mountainbikes, sport- en spelattributen (tennis- en badmintonrackets) e.d. Nieuw zijn de huizen voor grotere gezelschappen zoals de 14-persoons Super Grand Fjirtjin Wellness de Luxe VIP en de 20-persoons Super Grand Tweintich XL de luxe VIP met Escape 750 reddingssloep

De bungalow type Wyn Wellness de luxe heeft de beschikking over 2 luxe toerfietsen bij de bungalow en deze bungalow heeft ook wellness voorzieningen o.a. Finse sauna en zonnehemel. Bij de super de luxe bungalow Blêd Wellness de luxe heeft u eveneens de beschikking over 2 luxe toerfietsen en net als de vrijstaande 6-persoons Tobke Wellness de Luxe een heel uitgebreid wellness pakket met o.a. een luxe buitenspa, sunshowerdouche, relaxruimte, Finse oven sauna.

Voor het huren van een sloep, hanzeschouw, kano’s/kayaks en (electrische) fietsen bevelen wij aan:

In het dorp zijn ook nog andere bootverhuurders waaronder: Bootverhuur Eernewoude.

Niets is zo rustgevend en ontspannend dan varen of fietsen door het wondermooie Friese waterland.

Download hieronder de vaarbewaarkaart. "Varen doe je samen". Promotor van veiligheid op het water. We wensen u een behouden vaart!

Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.