natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat: 038-3856300 | |

Ontdek Alde Feanen pakket

Ontdek Alde Feanen pakket

Ontdek Nationaal Park De Alde Feanen vanuit Bungalowpark It Wiid. Al onze gasten krijgen een gratis meeneemexemplaar met informatie over wandelen, fietsen, varen en evenementen. Nationaal Park De Alde Feanen is een prachtig laagveengebied met een grote afwisseling in landschapstypen. Om De Alde Feanen tijdens uw verblijf optimaal te beleven kunt u alvast het pakket “Ontdek Nationaal Park De Alde Feanen” bestellen.

De informatie zit in een linnen tas van Nationaal Park De Alde Feanen en bevat voor onze jongste gasten een kids-Gea magazine, verder uitnodigende informatie in de complete brochure en flyer van het bezoekerscentrum.

Tevens bieden we u een overzichtelijke toeristische kaart om het gebied te verkennen, een flyer van het bezoekerscentrum, een fietsroute en een wandel- en kanoroute, deze laten u de mooiste plekjes van het gebied zien. Langs de routes komt u verschillende vogelkijkhutten tegen, in uw verblijf vindt u een verrekijker om de bijzondere bewoners van De Alde Feanen te bewonderen.

Verkoopprijs € 9.95.

Let op! Als u het “Ontdek Nationaal Park De Alde Feanen “ pakket van te voren boekt, ligt het bij aankomst klaar in uw woning. Daarna kan dit telefonisch of bij aankomst bij uw gastenservice besteld worden. Telefoonnummer 0031 (0)6-43161617.

Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier