natuur- en watersportparadijs Eernewoude
Bungalow advies op maat 038-3856300 | |

Gast- en klantreacties

Puur natuur

In een 4-persoons bungalow Wente Comfort verbleven. Tips: Fijn om mooie fietstochten te maken of een stevige wandeling, omgeving is mooi. Echt puur natuur.
P.A. van Oosten

Vaarexcursie

4/5-persoons bungalow Wald Budget. Tips: Maak gebruik van de vaarexcursie. Is ons goed bevallen en komt op plekken waar je alleen per boot kunt komen! Hou je van fietsen, dan is de "8 van Grou" een aanrader incl. diverse pontjes.
Anoniem

Compliment

Beste mevr Landman,
Eindelijk kan ik u bedanken voor het mooie huis dat u voor ons had gereserveerd. Mijn vrienden uit Amerika hebben genoten. Zelf ben ik er niet bij geweest (ziekenhuisbezoek) maar mijn vrouw heeft met onze vrienden van alles ondernomen.

Ik moet het zelf dan maar een keer overdoen volgend jaar. Het huis was grandioos, nogmaals bedankt!

F.J. Brust

Fijne week

Wij willen jullie hartelijk danken voor de hele fijne week die wij hebben mogen doorbrengen op jullie vakantiepark. Ik heb al zoveel reclame gemaakt…ik denk dat jullie volgend jaar vol gaan zitten. Ik krijg ook hele positieve reacties op mijn blog: https://zummies.blogspot.be/

Met vriendelijke groeten en zeker tot ziens!

Inge Van Zummeren

Voor 3e keer op It Wiid geweest

Afgelopen week zijn wij voor de 3e keer met 9 personen (waarvan 5 mensen met een verstandelijke beperking) op het park It Wiid geweest. Hier hebben wij in een leuk huisje gezeten met een mooie ruime sloep en een jacuzzi in de tuin.

Ondanks het wat mindere weer was ook dit verblijf weer een succes. Het park is ruim en rustig, met de boot letterlijk in je achtertuin vaar je na een goede instructie zo het meer op. In plaats van boodschappen met de auto te doen, dit lekker met de boot gedaan. Verder is het recent geopende restaurant 't Skûthûs leuk om een hapje te eten.

Gezellige en vriendelijke bediening.

Onno

prachtig weekend gehad!

De bungalow was schoon, fris en zeer compleet. We hadden het gehele weekend een paar fietsen tot onze beschikking een mooie sloep en een eigen jacuzzi in de tuin. Voor de vrijdag extra fietsen ingehuurd bij Hollema boot- en fietsverhuur (gastvriendelijke mensen), en toen een deel van "De 8 van Grou" pontjesroute gefietst. Zaterdagochtend met de sloep al varend een goed verzorgde lunchmand opgehaald bij De COOP in Earnewâld en vervolgens een prachtige tocht gemaakt door De Alde Feanen, Grou etc. en onderweg nog een boogschietactiviteit bij De Wartenster gedaan. Zondag rustig opgestart met vers gebakken broodjes van De COOP en vervolgens tassen gepakt en nog een waterskiactiviteit bij Sneek gedaan. Dichtbij huis kan het ook prachtig zijn, we hebben genoten en komen zeker weer terug!
Froulju

14-persoons bungalow

Bungalow Super Grand Fjirtjin Wellness de Luxe VIP met jacuzzi

Alles was perfect! Het was makkelijk te boeken, overzichtelijk. We kregen alles keurig op tijd en gemaild. De ontvangst was uiterst vriendelijk en de bungalow voldoet aan alle verwachtingen. Netjes ingericht en alles is aanwezig. We kregen zelfs een welkomstpakket voor de hondjes. Receptie altijd bereikbaar en zeer vriendelijk. We raden dit bungalowpark zeker aan!

Anoniem

4/5-persoons bungalow

Bungalow Wald Comfort

We werden zeer vriendelijk ontvangen met vers gemaakte oliebollen. Huisje was netjes schoon. Informatie over park en omgeving uitstekend.

Tips: Eten bij de Buitenplaats was erg geslaagd. Een lekkere nieuwjaarsbrunch met zeer vriendelijke gastvrouw en gastheren.

Anoniem

heerlijke week

Wij hebben heerlijke week gehad en de jongste heeft genoten van het varen (is zeiler) Malik was blij dat ie op de binnenwateren kon trainen...nieuw idee voor toekomst: iq foil events in friesland!

Hoveling
Contactgegevens

Bungalowpark It Wiid
Koaidyk 8
9264 TP Eernewoude
Tel. (038) 38 56 300
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactformulier